ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Δείτε τι έπαθε ένας άνδρας που οδηγούσε με ισχυρή χαλαζόπτωση

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε την άσχημη κατάληξη που είχε για έναν οδηγό, η πορεία του στον δρόμο κατά τη διάρκεια ισχυρής χαλαζόπτωσης.

​Μάλιστα, έπειτα από λίγο, το αυτοκίνητό του έπαθε μεγάλη ζημιά, την οποία δεν μπορούσε να πιστέψει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες, στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως μπορείτε να δείτε και από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα που είχε στο αυτοκίνητό του, αρχικά, στην περιοχή είχε εκδηλωθεί μία βροχόπτωση.

Αργότερα όμως, τα καιρικά φαινόμενα ισχυροποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να πέφτει χαλάζι. Μάλιστα, το μέγεθος του χαλαζιού ήταν τόσο μεγάλο, που προκάλεσε μία μεγάλη ζημιά στο αμάξι, παρά το γεγονός πως η ταχύτητα δεν ήταν υψηλά.

Συγκεκριμένα, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου έπεσε με δύναμη χαλάζι, προκαλώντας ένα μεγάλο βαθούλωμα στο τζάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.