ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αλπακά εισέβαλε σε γήπεδο εν ώρα αγώνα

Για έναν, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο λόγο διακόπηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κάρλτον Αθλέτικ και της Ίλκλεϊ Τάουν, για την έβδομη κατηγορία στην Αγγλία.

Ένας απρόσμενος επισκέπτης εισέβαλε στο γήπεδο στο 35’ και παρά τις προσπάθειές τους οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ για να το απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο. Το καφετί αλπακά, εν ονόματι Όσκαρ, το έσκασε από παρακείμενη φάρμα, πηδώντας το φράκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Όσκαρ έτρεχε γύρω γύρω στο γήπεδο. Παρά τις προσπάθειες των θεατών να τον απομακρύνουν με φαγητό, εκείνος δεν ήθελε να φύγει από το γήπεδο», έγραψε η Ίλκλεϊ Τάουν στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι γηπεδούχοι, πάντως, παρά την… παρέμβαση κατάφεραν να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο ματς κι εν τέλει να κερδίσουν με 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.