ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η μάχη μεταξύ μιας ύαινας με λεοπάρδαλη για μια έγκυο αντιλόπη (σκληρές εικόνες)

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου θα δείτε τη συγκλονιστική μάχη μεταξύ μιας ύαινας και μιας λεοπάρδαλης με έπαθλο μια αντιλόπη ιμπάλα.

Τουρίστες σε σαφάρι στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής Kruger στη Νότια Αφρική έγιναν μάρτυρες σε μια τρομερή μονομαχία ανάμεσα σε μια ύαινα και μια λεοπάρδαλη με τρόπαιο μια αντιλόπη ιμπάλα.

Όπως φαίνεται, η λεοπάρδαλη κατορθώνει να πιάσει την ανυποψίαστη αντιλόπη.

Εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σίγουρο ότι το τρομερό αιλουροειδές είχε κάνει την τύχη του και σύντομα θα απολάμβανε τη ζουμερή αντιλόπη.

Ωστόσο, από το πουθενά εμφανίστηκε μια ύπουλη ύαινα και αρπάζει το πολυπόθητο θήραμα από τη λεοπάρδαλη.

Δυστυχώς, η δολοφονία ήταν διπλή. Η αντιλόπη αποδείχτηκε πώς ήταν έγκυος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι ο τρομερός θηρευτής-χάρη στο θάρρος και το θράσος του να αντιμετωπίσει τη λεοπάρδαλη-βρέθηκε να απολαμβάνει και την ιμπάλα και το αγέννητο μικρό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.