ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Νεαρή ήθελε να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου και έκανε 20 ενέσεις – Το αποτέλεσμα… φρικιαστικό

Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «μόδα», οι γυναίκες να προχωρούν σε ενέσιμες επεμβάσεις προκειμένου να… μεγαλώσουν τα χείλη τους.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η Αndrea Ivanova και τελικά έφτασε να κάνει 20 ενέσεις, θέλοντας να καταφέρει να αποκτήσει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου.

Η νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία ξεκίνησε την μεταμόρφωση της το 2018 και από τότε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε επεμβάσεις αυξητικής χειλιών.

Μέχρι τα 22 της και μέσα στις πρώτες επεμβάσεις, τα χείλη της είχα τετραπλασιαστεί σε μέγεθος και πάλι όμως εκείνη δεν ήταν ικανοποιημένη. Έτσι συνέχισε τις ενέσεις για να πετύχει στον στόχο της.

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη, έκανε πρόσφατα την 20η ένεση υαλουρουνικού στα χείλη της και ακόμα δεν είναι σίγουρη για το αν έχει όντως τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.

Όπως είπε η ίδια, τα νέα της χείλη της αρέσουν πολύ αν και στην αρχή επειδή πονούσαν δεν την άφηναν να φάει. Και μπορεί όσοι γιατροί έχει συμβουλευτεί να της λένε ότι δεν χρειάζεται άλλο γέμισμα στην περιοχή, εκείνη όμως την θέλει ακόμα μεγαλύτερη και ότι τίποτα δε θα την κάνει να σταματήσει μέχρι να πετύχει τον στόχο της.

Όσο για τα λεφτά που έχει δώσει για τις ενέσεις της, κοντεύουν περίπου τα 3.200 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 22χρονη όμως δείχνει να είναι πολύ δημοφιλής και στο Instagram καθώς έχει πάνω από 32.000 followers και όλα αυτά, χάρη στα χείλη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.