ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Δασκάλα έχτισε τούνελ… απολύμανσης μέσα σε σχολείο

Μια δασκάλα κολύμβησης κατασκεύασε ένα τούνελ απολύμανσης για να ψεκάζει με αλκοολούχο διάλυμα τους ανθρώπους, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, η 42χρονος Γουαναφάνγκ Φατάνα κατασκεύασε τη συσκευή από σωλήνες PVC και διάφανη κουρτίνα. Όσοι περνούν από το τούνελ απολύμανσης ψεκάζονται με αντισηπτικό υγρό, που ρίχνουν οι σωλήνες.

Η γυμνάστρια και ο σύζυγός της σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν το τούνελ απολύμανσης σε πισίνα στο Ανγκ Θονγκ, στην κεντρική Ταϊλάνδη, αλλά το κολυμβητήριο έκλεισε, οπότε το χρησιμοποιούν για να απολυμαίνουν τους εαυτούς τους κάθε φορά που επιστρέφουν σπίτι.

«Ανησυχούμε για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οπότε θέλαμε να φτιάξουμε κάτι για να απολυμαίνει τους μαθητές, πριν μπουν στην πισίνα», σχολίασε η 42χρονη δασκάλα κολύμβησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ωστόσο, πριν προλάβουμε να εγκαταστήσουμε τη συσκευή απολύμανσης, η κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο της πισίνας και αποφασίσαμε να τη βάλουμε στο σπίτι μας», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.