ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δηλώνει την πρόθεση του να πάει στο συλλαλητήριο – Όλη η εκκλησία έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δηλώνει την πρόθεση του να πάει στο συλλαλητήριο – Όλη η εκκλησία έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, γνωστοποίησε στον κόσμο που βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη δήλωσε την πρόθεση του να παρεβρεθεί στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στις 14.00 για την υπεράπιση του ονόματος της Μακεδονίας, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό, παρουσία πλήθους κόσμου κι επισήμων, ο κ. Άνθιμος προέτρεψε τον κόσμο να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο και πρόσθεσε ότι εάν μπορέσει, θα είναι και ο ίδιος εκεί, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε πει ότι θα ακολουθήσει την επίσημη γραμμή της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στη συνέχεια, το εκκλησίασμα έψαλε μέσα στον Ιερό Ναό τον Εθνικό μας Ύμνο.
Το “παρών” στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου δίνουν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υφ. Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Σαρίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος.

Δείτε τα βίντεο του Thestival:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.