ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιστίνια τζιχαντίστρια έπεσε νεκρή στον Τάφο των Πατριαρχών (φωτό)

Παλαιστίνια τζιχαντίστρια έπεσε νεκρή στον Τάφο των Πατριαρχών (φωτό)

Παλαιστίνια τζιχαντίστρια προσπάθησε να μαχαιρώσει Ισραηλινούς συνοριοφύλακες στην είσοδο του Τάφου των Πατριαρχών στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη, την Κυριακή. Η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά των αστυνομικών.

Η γυναίκα περίμενε στην είσοδο του ιερού τόπου, αλλά φερόταν ύποπτα.

Η παρουσία της κίνησε τις υποψίες των συνοριοφυλάκων που της ζήτησαν να τους δείξει την ταυτότητά της.

Τότε εκείνη τράβηξε ξαφνικά ένα μαχαίρι και όρμισε καταπάνω τους ουρλιάζοντας.

Αμέσως την πυροβόλησαν και έπεσε νεκρή πριν προλάβει να μαχαιρώσει κάποιον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
jihadistria_israel2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.