ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βοσνία: Γυναίκα που φορά μουσουλμανική μαντήλα διεκδικεί τη δημαρχία πόλης

Βοσνία: Γυναίκα που φορά μουσουλμανική μαντήλα διεκδικεί τη δημαρχία πόλης

Η δημοσιογράφος Indira Sinanović είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στην Βοσνία η οποία φέρει μουσουλμανική μαντήλα.

Αν εκλεγεί  θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κατέχει δημόσια θέση στη Βοσνία, καθότι αν και η μαντήλα είναι αρκετά συχνή στις μουσουλμάνες της χώρας, η χρήση της, το οποίο καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο εκτός από τα μάτια είναι κάτι σπάνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sinanović  ελπίζει αν εκλεγεί να της δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί κατά των διακρίσεων που υφίστανται οι μειονότητες καθώς και οι γυναίκες στην χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.