ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ο πάστορας που «θεραπεύει» τους πιστούς με εντομοκτόνο

Βίντεο: Ο πάστορας που «θεραπεύει» τους πιστούς με εντομοκτόνο

Την έννοια της εναλλακτικής θεραπείας τερμάτισε ένας πάστορας στη Νότια Αφρική, ισχυριζόμενος ότι διώχνει τα προβλήματα των πιστών ψεκάζοντάς τους με εντομοαπωθητικό.

Η παράδοξη -και άκρως ανθυγιεινή- μέθοδος θεραπείας φαίνεται ότι πείθει τους πιστούς, οι οποίοι σπεύδουν να βρεθούν με τον πάστορα/προφήτη Lethebo Rabalago και να ψεκαστούν ωσάν κατσαρίδες, για να διώξουν τα προβλήματά τους.

Ο ίδιος ο «προφήτης» σε συνέντευξή του στους Times αναφέρει ότι:

«Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν τραύματα. Τους ψεκάσαμε με το εντομοκτόνο και θεραπεύτηκαν. Δοξάζουμε τον Θεό. Θέλουμε να μας δει ο Θεός, λέμε ότι με τον Θεό τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε, αρκεί να πιστεύουμε ότι θα θεραπεύσει τους ανθρώπους.

Όλα στη Γη ανήκουν στον Θεό. Η βενζίνη ανήκει στον Θεό. Το εντομοκτόνο ανήκει στον Θεό».

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.