ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγία Ματρώνα: Το θαύμα με το ποντίκι

Αγία Ματρώνα: Το θαύμα με το ποντίκι

Η Αγία Ματρώνα η αόμματη της Ρωσίας, όταν δέχθηκε επίσκεψη από κάποια γυναίκα για να την συμβουλέψει, της έδωσε ως δωράκι ένα αυγό.

Της είπε να το πάει σπίτι της, αλλά να προσέξει να μην τη δει κάποιος και όταν θα είναι μόνη της να το ανοίξει και να το φάει.

Πράγματι, η γυναίκα αυτή έκανε όπως της είπε η Αγία, όμως με μεγάλη έκπληξη είδε πως μέσα στο αυγό βρισκόταν ένα ποντικάκι.

Θύμωσε πολύ και με ταραχή επέστρεψε στο σπίτι της Αγίας, της έκανε όμως σφοδρή επίθεση για ότι της προξένησε.

Η Αγία της απάντησε πως το θαύμα που είδες συνέβη για να σε συνετίσει, επειδή κάποια μέρα πούλησες σε μια χήρα γάλα, για να ταΐσει τα παιδιά της, ενώ γνώριζες πως μέσα στο γάλα είχε πέσει ένα ποντίκι, πως λοιπόν παραπονιέσαι, όταν δεν λυπάσαι την υγεία μικρών παιδιών μπροστά στο συμφέρον σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την αγάπη αλλά και λέγοντας την αλήθεια, η Αγία έφερε σε μετάνοια την γυναίκα η οποία διορθώθηκε από εκείνη την μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.