ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ανοίγει η Αθηνών- Λαμίας- Με εκχιονιστικό μπροστά από τα οχήματα για να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες οι οδηγοί

Ανοίγει η Αθηνών- Λαμίας- Με εκχιονιστικό μπροστά από τα οχήματα για να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες οι οδηγοί

Άνοιξε λίγο μετά τις 8 το πρωί το ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία που είχε κλείσει βαπό το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας. Μετά από απόφαση της Τροχαίας και των διαχειριστών του δρόμου μπροστά από τα οχήματα θα κινείται εκχιονιστικό προκειμένου οι οδηγοί να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Στη συνέχεια ο δρόμος θα ανοίξει και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε λίγο μετά τις 2:35 με απόφαση της τροχαίας. Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η απόφαση ελήφθη γιατί η χιονόπτωση στο ύψος της Μαλακάσας ήταν σφοδρή.

Υπεύθυνη για την διατήρηση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό είναι η Νέα Οδός, αρμόδιοι της οποίας πάντως επισημαίνουν ότι την απόφαση για διακοπή της κυκλοφορίας την έλαβε η Τροχαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός είναι πάντως πως λίγες ώρες χιονόπτωσης ήταν ικανές να παραλύσουν το κράτος, κόβωντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα στα δύο, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών που δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.