ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξι ελληνικά ανάμεσα στα 30 καλύτερα resorts της Ευρώπης – Δείτε ποια είναι

Έξι ελληνικά ανάμεσα στα 30 καλύτερα resorts της Ευρώπης  – Δείτε ποια είναι

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Condé Nast Traveler, της έγκυρης ταξιδιωτικής βίβλου εδώ και χρόνια έξι πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία-θέρετρα περιλαμβάνονται στη λίστα με τα 30 καλύτερα resorts της Ευρώπης.

Η Ελλάδα προηγείται ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες με 6 resorts μεταξύ των 30 καλύτερων της Ευρώπης, ενώ ακολουθούν με 5 η Γαλλία όπως και η Ιταλία, με 4 η Ιρλανδία, με 3 η Πορτογαλία και επίσης 3 η Κύπρος, με 2 η Τουρκία και με 1 η Ισπανία.

Η λίστα «Τop 30 Resorts in Europe: Readers’ Choice Awards 2020» είναι η ετήσια κατάταξη που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό Traveler του οίκου Condé Nast.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα έξι ελληνικά resorts που διακρίθηκαν είναι το The Romanos, a Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην 8η θέση στη σχετική λίστα, το «αδελφό» ξενοδοχείο The Westin Resort της Costa Navarino στη 12η θέση, στην 23η θέση ακολουθεί το ξενοδοχείο MarBella στην Κέρκυρα, στην 28η το Sani Resort στη Χαλκιδική, στην 29η θέση το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa στην Κρήτη και στην 30η το Santa Marina, a Luxury Collection Resort στη Μύκονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.