Ένα δισεκατομμύρια επισκέψεις είχε τον πρώτο χρόνο η πλατφόρμα της RYANAIR

Ένα δισεκατομμύρια επισκέψεις είχε τον πρώτο χρόνο η πλατφόρμα της RYANAIR

Όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά. Ολοένα και περισσότεροι είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο , τις ιστοσελίδες και τις ειδικές πλατφόρμες για να κάνουν τις δουλειές τους.

Όπως ανακοίνωσε η Ryanair ,αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, οι επισκέψεις που έγιναν στην πλατφόρμα της από τον Απρίλιο 2017 έως τον Μάρτιο 2018 ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Το νέο αυτό ρεκόρ του 1,000,000,000 (ιστοσελίδα και app μαζί) περιλαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων από την Lufthansa, τη British Airways, την Air France, την KLM και την Iberia μαζί, και αποδεικνύει ότι η ιστοσελίδα και το app της Ryanair είναι από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την αναζήτηση και την κράτηση των χαμηλότερων ναύλων, χάρις στη συνεχή επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better” που έχει ως στόχο την καλύτερη εμπειρία των επιβατών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία έγιναν περισσότερες επισκέψεις από τις ιστοσελίδες της Lufthansa, της British Airways, της Air France, της KLM και της Iberia μαζί. Περισσότερες από τη Gap, το Sky News, την Tesco & τη Victoria’s Secret.

‘Έξι φορές περισσότερες επισκέψεις από τη Man United, την ομάδα ποδοσφαίρου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον μέσο όρο προκύπτει ότι υπάρχουν 22 επισκέψεις κάθε δευτερόλεπτο και οι περισσότερες επισκέψεις κατά σειρά αγορών έγιναν από το Ηνωμένο Βασίλειο , από την Ιταλία, την Ισπανία, την Γερμανία και την Ιρλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.