ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Boeing αναστέλλει την λειτουργία της λόγω πανδημίας – Άγνωστο το πότε θα ξαναρχίσει η παραγωγή

Η Boeing αναστέλλει την λειτουργία της λόγω πανδημίας – Άγνωστο το πότε θα ξαναρχίσει η παραγωγή

Η αμερικανική βιομηχανία κατασκευής αεροσκαφών Boeing Co ανακοίνωσε χθες Κυριακή 5 Απριλίου ότι προχωρεί στην προσωρινή αναστολή των παραγωγικών δραστηριοτήτων της στις γραμμές παραγωγής που διατηρεί στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, μέχρι νεωτέρας.

H Boeing είχε ανακοινώσει στις 23 Μαρτίου ότι θα σταματήσει την παραγωγή αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο εφαρμογής προσωρινών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19. H παραγωγή επρόκειτο να αρχίσει νωρίς μέσα στην εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία αρνήθηκε να προσδιορίσει πότε θα ξαναλειτουργήσουν οι γραμμές παραγωγής της, δηλώνοντας ότι οι ενέργειες γίνονται «επικεντρώνοντας στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και με βάση τις εκτιμήσεις για την εξάπλωση της Covid-19 στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, τη διαθεσιμότητα της αλυσίδας τροφοδοσίας, αλλά και τις συστάσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των πολιτειακών υγειονομικών αρχών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.