ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε πώς θα γίνει ο σταθμός Βενιζέλου με τα αρχαία (βίντεο-φωτο)

Στο επίπεδο -1 όπου θα βρίσκονται τα αρχαία ευρήματα, μπαίνουν τα καλούπια για την πλάκα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δείτε πώς θα γίνει ο σταθμός Βενιζέλου με τα αρχαία (βίντεο-φωτο)

Τα τεχνικά συνεργεία του Μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να εργάζονται για την κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου.

Η Αττικό Μετρό ΑΕ άνοιξε τις «πύλες» του σταθμού σήμερα σε δημοσιογράφους, προκειμένου να δουν την πρόοδο του έργου, με τις εικόνες που αποτυπώθηκαν να δείχνουν δεκάδες άτομα να εργάζονται ταυτόχρονα και στα τέσσερα επίπεδα του σταθμού, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίπεδο -1 όπου θα βρίσκονται τα αρχαία ευρήματα, μπαίνουν τα καλούπια για την πλάκα. Στο επίπεδο -4, προχωρά η εγκατάσταση των γραμμών.

metro-thessaloniki

Κομβικός μήνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο Απρίλιος οπότε και αναμένεται να αρχίσουν να επιστρέφουν οι αρχαιότητες, ενώ αναμένεται επίσης να περάσει και ο πρώτος συρμός.

Δείτε βίντεο από το σταθμό Βενιζέλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.