ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΜΜΜ: Δείτε πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό σήμερα Τρίτη του Πάσχα

Η ενημέρωση του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ

ΜΜΜ: Δείτε πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό σήμερα Τρίτη του Πάσχα

Με αραιά δρομολόγια θα λειτουργήσουν και σήμερα, (18.04.2023), τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) λόγω των εορτών του Πάσχα. Με τροποποιημένο πρόγραμμα θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ και Μετρό.

Συγκεκριμένα, τροποποιήσεις στον αριθμό των δρομολογίων, τη συχνότητά τους και τις ώρες απόσυρσης στα αμαξοστάσια έχουν τεθεί σε εφαρμογή όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ και ο ΟΑΣΑ. Οι αλλαγές, οι οποίες ισχύουν και σήμερα (18.04.2023), αφορούν όσους θα κινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) και θα επιλέξουν λεωφορεία, τρόλεϊ και Μετρό.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ, για σήμερα στα ΜΜΜ ισχύουν τα εξής:

Λεωφορεία και τρόλεϊ

Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα “Σαββάτου”.

Ανάλογα με την επιβατική κίνηση και εφόσον κριθεί αναγκαίο, για όλες τις ημέρες του Πάσχα, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά.

Τι ισχύει για Μετρό και Ηλεκτρικό

Γραμμή 1 Μετρό: Δρομολόγια ανά 10,5′ μεταξύ 5:30 – 23:30, ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες

Γραμμές 2 και 3 Μετρό: Δρομολόγια ανά 7′ μεταξύ 9:00 – 17:00, ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες

Τραμ: Δρομολόγια ανά 12′ ως τις 22:00, ανά 15′ αργότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr καθώς και για τα μέσα σταθερής τροχιάς στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ www.stasy.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.