ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Σουηδούς

Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Σουηδούς

Οι Λειψοί, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις ως πρόταση για τους τουρίστες από το δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό της Σουηδίας «Vagabond».

Το αφιέρωμα-καταχώρηση στο περιοδικό, που εντάσσεται στο πρωτότυπο πρόγραμμα προβολής του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, επιχειρεί να γοητεύσει τους αναγνώστες του κορυφαίου σκανδιναβικού μέσου με εικόνες από πολλά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, την Αττική και την Κρήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ καθιερωμένων προορισμών, εντύπωση προκαλούν οι ιδιαίτερες προτάσεις για διακοπές σε προορισμούς όπως οι Λειψοί. «Οι Λειψοί είναι ο τόπος που διαδραματίστηκε μία από τις συναρπαστικότερες περιπέτειες του Οδυσσέα. Η μυθική Ωγυγία, όπως αποκαλούνταν οι Λειψοί, ήταν το ονειρικό σκηνικό που η Θεά Καλυψώ γοήτευσε τον Οδυσσέα», αναφέρουν οι Σουηδοί για το αιγαιοπελαγίτικο νησί και όπως προσθέτουν: «Συνδέει με μοναδικό τρόπο μύθους και πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.