ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Πατέρας 17χρονου ποδηλάτη: «Προέχει η υγεία του παιδιού και όλα τα άλλα γίνονται»

«Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι, τι να κάνουμε;» είπε για την 54χρονη οδηγό

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Πατέρας 17χρονου ποδηλάτη: «Προέχει η υγεία του παιδιού και όλα τα άλλα γίνονται»

Ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2024) παραμένει διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

O πατέρας του έφηβου, μιλώντας σε ιστοσελίδα, εξέφρασε την ελπίδα να γίνει καλά το παιδί.

Ο 17χρονος ποδηλάτης έχει σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, ωστόσο φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμα πώς μπορεί να έγινε το ατύχημα. Χθες την ώρα του τροχαίου έβρεχε κιόλας, έγινε έκθεση του συμβάντος και θα μάθουμε λεπτομέρειες σύντομα», λέει ο πατέρας του τραυματισμένου ποδηλάτη.

«Δεν μπόρεσα να πάω στο σημείο μέχρι στιγμής. Τι να κάνουμε όμως; Έγινε», προσθέτει ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στην 54χρονη οδηγό σημειώνει:

«Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι, τι να κάνουμε; Προέχει η υγεία του παιδιού και όλα τα άλλα γίνονται. Το βασικό είναι να είναι καλά το παιδί».

Περιγράφοντας το τι ακριβώς συνέβη και κινδύνεψε να χάσει ο γιος του τη ζωή του, αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χθες (σ.σ. 17.04.2024) το απόγευμα πήγε στην περιοχή της Χαριλάου σε κάποιον συγγενή μας και επέστρεφε στο σπίτι. Τον έπιασε η βροχή λογικά. Εμάς μας ενημέρωσε η αστυνομία. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο ατύχημα είχε ακόμα τις αισθήσεις του και έδωσε τα τηλέφωνά μας για να μας βρουν. Το παιδί πήγαινε από το πεζοδρόμιο κανονικά. Υπάρχει και διάβαση. Το πώς ακριβώς έγινε θα το δούμε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.