ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

History Channel: Μήπως οι εξωγήινοι διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στον αμερικανικό εμφύλιο; (βίντεο)

History Channel: Μήπως οι εξωγήινοι διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στον αμερικανικό εμφύλιο; (βίντεο)

«Μήπως οι εξωγήινοι συνέδραμαν στη διαμόρφωση της ιστορίας μας;» είναι το ερώτημα που θέτει το History Channel και πηγαίνει την υπόθεσή του ένα βήμα πιο μακρυά ή καλύτερα πιο πίσω, διερευνώντας πιθανή εμπλοκή εξωγήινων υπάρξεων στον αμερικανικό εμφύλιο.

Είχε ο Αβραάμ Λίνκολν σχέσεις με όντα από πιο προηγμένους πολιτισμούς, διερωτώνται διάφοροι ειδικοί αλλά και ιστορικοί που συμμετέχουν στην εκπομπή του History Channel.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, μήπως οι εξωγήινοι εξακολουθούν να παρακολουθούν το μεγάλο αμερικανικό πείραμα; Μήπως αυτοί ευθύνονται για την τεχνολογική και επιστημονική πρωτοπορία των ΗΠΑ; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που αφήνει να αιωρούνται το ντοκιμαντέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.