Η ανακοίνωση του Μ.Θεμιστοκλέους για 10 εκατομμύρια εμβολιασμούς – Τότε γιατί επιμένει για την υποχρεωτικότητα;

Η ανακοίνωση του Μ.Θεμιστοκλέους για 10 εκατομμύρια εμβολιασμούς – Τότε γιατί επιμένει για την υποχρεωτικότητα;

Η χώρα ξεπέρασε σήμερα το όριο των 10 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου, χτίζοντας σταδιακά τείχος ανοσίας προκειμένου να θωρακιστεί απέναντι στον κορωνοϊό.

«Ξεπεράσαμε το φράγμα των 10.000.000 εμβολιασμών. Συνεχίζουμε. Εμβολιαζόμαστε!» έγραψε στο Twitter ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε εκ νέου τους πολίτες «να χτίσουμε τείχος ανοσίας», για «να χαρούμε ξανά ό,τι μας έλειψε».

«Μέρα με τη μέρα, χτίζουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας για εμάς και για τους γύρω μας. Κλείσε κι εσύ το δικό σου ραντεβού ζωής και γίνε μέρος της ασπίδας που θα προστατεύσει τη δική σου υγεία, την υγεία των αγαπημένων σου και ολόκληρη την κοινωνία», έγραψε.

Πέρα από τις εκκλήσεις, σήμερα εγκρίθηκε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζόμενων στις δομές Υγείας και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Υπέρ της ρύθμισης ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής. Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 υποστηρίζοντας πως παραβιάζει δικαιώματα και οδηγεί σε απολύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.