Επιβεβαιώθηκε: «Τζούφια» τα εμβόλια στη μετάλλαξη Δέλτα – Μόλις το 28% των θανάτων είναι ανεμβολίαστοι!

Επιβεβαιώθηκε: «Τζούφια» τα εμβόλια στη μετάλλαξη Δέλτα – Μόλις το 28% των θανάτων είναι ανεμβολίαστοι!

Επιβεβαιώνεται και με τον πλέον επίσημο τρόπο πως τα υπάρχοντα εμβόλια έχουν ελάχιστη αποτελεσματικότητα απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα, καθώς τα υπεραναλυτικά στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική κυβέρνηση δείχνουν πως οι περισσότεροι νεκροί με την Δέλτα ήταν εμβολιασμένοι.

Συγκεκριμένα από τους 2.542 θανάτους ανθρώπων που είχαν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Δέλτα μόλις οι 772 αφορούν ανεμβολίαστους, αντιθέτως οι 1.779 αφορούν εμβολιασμένους (είτε πλήρως, είτε με μια δόση), ενώ 41 θάνατοι δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν αφορούν εμβολιασμένους ή όχι.

Οι 1.613 από τους 1.779 θανάτους έχουν καταγραφεί σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, ενώ οι υπόλοιποι 166 έχουν καταγραφεί σε εμβολιασμένους με μια δόση.

Παράλληλα οι Βρετανοί έχουν προσθέσει έναν νέο πίνακα, ο οποίος δείχνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα η αποτελεσματικότητα είναι ελάχιστη στους πολίτες κάτω των 50 ετών, κάτι που επιβεβαιώνει πως οφέλη από τον εμβολιασμό έχουν κυρίως όσοι πολίτες είναι άνω των 50 ετών, αυτοί δηλαδή που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό.

Παράλληλα και η θνητότητα στους ανεμβολίαστους είναι αρκετά χαμηλότερη, καθώς σε 257.357 θετικά τεστ έχουν καταγραφεί 772 θάνατοι (θνητότητα 0,29%). Ενώ στους εμβολιασμένους σε 188.074 θετικά τεστ έχουν καταγραφεί 1.779 θάνατοι (0,94%). Να σημειώσουμε εδώ πως η θνητότητα τόσο στους εμβολιασμένους, όσο και στους ανεμβολίαστους είναι χαμηλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.