ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Σωτηριάδης: «Τα φαινόμενα των αιφνίδιων θανάτων έχουν παρατηρηθεί – Δεν βοηθάει η απόκρυψη στοιχείων»

Ε.Σωτηριάδης: «Τα φαινόμενα των αιφνίδιων θανάτων έχουν παρατηρηθεί – Δεν βοηθάει η απόκρυψη στοιχείων»

Ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων που παρατηρείται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό.

«Τα φαινόμενα των αιφνίδιων θανάτων έχουν παρατηρηθεί και συνεχώς παρατηρούνται σε μάλιστα σε σχετικά νεαρές ηλικίες», είπε ο επιδημιολόγος στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

«Θα πρέπει οι πολιτείες να σκύψουν πάνω σε αυτό το φαινόμενο και να χρησιμοποιήσουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ώστε να διερευνήσουμε τις συνθήκες που κρύβονται πίσω από αυτά τα φαινόμενα. Το γεγονός ότι εδώ και καιρό παρατηρήθηκε το φαινόμενο ότι δεν μπορούμε να λέμε εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι. Αυτή η απόκρυψη στοιχείων δεν βοηθάει και έχω ακούσει και άλλους επιστήμονες να ζητούν να γίνουν διαθέσιμα όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ώστε να μελετηθεί η αύξηση θανάτων από όλες τις αιτίες, αλλά και οι αιφνίδιοι θάνατοι», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέντευξη του αναφέρθηκε και στην βιταμίνη D: «Τα άτομα που έχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης D είναι πολύ πιο προστατευμένοι από τον κορωνοϊό ή ακόμα και εάν μολυνθούν εμφανίζουν πιο ελαφριά συμπτώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.