ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού στην μετάλλαξη Όμικρον

Τι δήλωσαν επιστήμονες από τη Νότια Αφρική

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού στην μετάλλαξη Όμικρον

Η Times of Israel αναφέρει ότι ”το νέο στέλεχος μόλυνσης κορωνοϊού «Omicron» εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στους νέους. Επιστήμονες από τη Νότια Αφρική δήλωσαν ότι είναι οι νέοι ηλικίας μεταξύ 20 ετών και λίγο άνω των 30 που είναι η πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού σε αυτού του τύπου τον κορωνοϊό”.

Το δημοσίευμα γράφει ότι η χώρα ανησυχεί ότι οι νέοι αναζητούν όλο και περισσότερο θεραπεία για πιο σοβαρά κρούσματα του Covid-19. Οι γιατροί φοβούνται ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να κατακλυστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Οι νέοι ηλικίας μεταξύ 20 και λίγο άνω των 30 έρχονται με μέτρια έως σοβαρή ασθένεια, μερικοί από αυτούς χρειάζονται εντατική θεραπεία. Περίπου το 65% δεν είναι εμβολιασμένοι, και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι μόνο οι μισοί εμβολιασμένοι. Ανησυχώ ότι καθώς Αυξάνεται ο αριθμός, των κρουσμάτων μόλυνσης, οι δημόσιες εγκαταστάσεις υγείας θα κατακλυστούν», δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός γιατρός Ρούντο Ματίβα, ο οποίος διευθύνει τη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός από τα νοσοκομεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.