ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Ισραήλ συστήνει τη χορήγηση 4ης δόσης του εμβολίου σε όλους τους ενήλικες

Ποια η προϋπόθεση

Το Ισραήλ συστήνει τη χορήγηση 4ης δόσης του εμβολίου σε όλους τους ενήλικες

Η συμβουλευτική επιτροπή της ισραηλινής κυβέρνησης, προτείνει να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού όλοι οι ενήλικες υπό την προϋπόθεση ότι έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε μήνες από τότε που έλαβαν την τρίτη ενισχυτική δόση ή ανέρρωσαν από τη νόσο.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (25/1) το ισραηλινό υπουργείο Υγείας η εφαρμογή του μέτρου αυτού, το οποίο θα διευρύνει σημαντικά το μερίδιο του πληθυσμού που θα μπορεί να εμβολιαστεί με την τέταρτη δόση του εμβολίου, το οποίο περιορίζεται τώρα σε αυτούς που είναι άνω των 60 ετών και που ανήκουν σε άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου, υπόκειται σε έγκριση του γενικού διευθυντή του υπουργείου.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί πότε μπορεί να γίνει αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση του υπουργείου προστίθεται ότι η σύσταση έγινε βάσει των ευρημάτων ότι αυτοί που έλαβαν μια τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού ήταν τρεις με πέντε φορές περισσότερο προστατευμένοι από τη σοβαρή νόσηση και δύο φορές πιο προστατευμένοι από την μόλυνση σε σύγκριση με αυτούς που είχαν κάνει και την τρίτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.