ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μετά το μαύρο παγωτό σειρά έχει το μαύρο… νερό (φωτό)

Μετά το μαύρο παγωτό σειρά έχει το μαύρο… νερό (φωτό)

Μετά το μαύρο παγωτό από τη Νέα Υορκη, ερχεται το μαύρο…νερό. Ο Αλμπι και ο Κρις Μάντσο είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του «BLK», Μάλιστα, υποστηρίζουν πως είναι καλύτερο από το κανονικό, καθώς είναι πλούσιο σε ηλεκτρολύτες και έχει υψηλό pH, βοηθώντας στην ενυδάτωση.

Το νερό αυτό δεν έχει ζάχαρη, υδατάνθρακες ή θερμίδες, με το χρώμα του να οφείλεται στο φουλβικό οξύ, ένωση που οφείλεται το μαύρο χρώμα και είναι γεμάτη θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνταν σε εναλλακτικές θεραπείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν αναρωτιέστε αν υπάρχει άνθρωπος που να το δοκίμασε, πέρα από τους εμπνευστές, την οικογένειά και τους φίλους τους, η απάντηση είναι «Ναι». Στις κριτικές που υπάρχουν στο Amazon, άλλοι καταναλωτές το αγάπησαν, άλλοι το μίσησαν και άλλοι είπαν πως είναι εντελώς παράξενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.