ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο καύσωνας μας κάνει πιο…επιθετικούς

Ο καύσωνας μας κάνει πιο…επιθετικούς

Η ζέστη εξαντλεί τον οργανισμό μας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά….

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μπορεί να εξαντλούν τον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να προκαλούν κακή διάθεση και νεύρα και να οδηγούν μέχρι και σε παραβατικές συμπεριφορές.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εγκληματικές ενέργειες αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι αρνητικές συμπεριφορές του καλοκαιριού οφείλονται στην εξάντληση και την αφυδάτωση που επηρεάζει όλο τον οργανισμό.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Lehigh στην Πενσιλβανία και από το Northwestern στο Ιλινόις ερεύνησαν στοιχεία από μια ρωσική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής, στην οποία συνηθίζεται να καταγράφεται η θερμοκρασία και τα προβλήματα συμπεριφοράς του προσωπικού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα με την υψηλότερη μέση θερμοκρασία είχαν 50% περισσότερες πιθανότητες να μην εξυπηρετούν ικανοποιητικά τους πελάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της εν λόγω έρευνας έγιναν και άλλα πειράματα, τα ευρήματα των οποίων υποδηλώνουν πως όταν βρισκόμαστε υπό υψηλές θερμοκρασίες γινόμαστε κακόκεφοι και εύκολα γυρνάμε την πλάτη στους άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.