ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερρίκος Ντυνάν: Δεν εμφανίστηκε επενδυτής – Άγονος ο διαγωνισμός

Ερρίκος Ντυνάν: Δεν εμφανίστηκε επενδυτής – Άγονος ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν κηρύχθηκε άγονος, αφού οι 2 funds που είχαν εκφράσει αρχικά ενδιαφέρον δεν κατέθεσαν επίσημη προσφορά.

Σήμερα άνοιξαν οι προσφορές, όπου επικρατέστερος επενδυτής ήταν το ίδρυμα Ωνάση, έχοντας δηλώσει ότι εφόσον πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό θα δωρίσει το νοσοκομείο στο Ελληνικό Δημόσιο.

Το νοσοκομείο που θεωρείται «φιλέτο» στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, διεκδικούσαν και δύο ξένα επενδυτικά funds, τα οποία τελικά δεν κατέθεσαν προσφορές. Πρόκειται για τον αμερικανικό επενδυτικό οργανισμό με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Farallon Capital και το κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο του Άμπου Ντάμπι Μubadala Investment Company.

Νωρίτερα, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η φάση των δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας “Ημιθέα Α.Ε.”, η οποία κατέχει και λειτουργεί το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης από την Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, όπως προβλέπεται από τους όρους της σχετικής διαδικασίας, προκειμένου η Τράπεζα να λάβει την τελική της απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.