ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατροί έβγαλαν σκουλήκια από το μάτι βρέφους – Μολύνθηκε από κατοικίδιο (φώτο-βίντεο)

Γιατροί έβγαλαν σκουλήκια από το μάτι βρέφους – Μολύνθηκε από κατοικίδιο (φώτο-βίντεο)

Έντεκα ζωντανά σκουλήκια αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν οι γιατροί από το μάτι ενός βρέφους, το οποίο υπέστη μία σοβαρή λοίμωξη από το κατοικίδιο του γείτονά του.

Το αγόρι, το οποίο ονομάστηκε «Dong Dong», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μάτι του.

Το μόλις πέντε μηνών βρέφος εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι είχε υποστεί μία σοβαρή λοίμωξη.

Οι γιατροί, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ανακάλυψαν πολυάριθμα σκουλήκια που «γλιστρούσαν» στην επιφάνεια του βολβού, καθώς και στο εσωτερικό του βλεφάρου.

Τα σκουλήκια πιστεύεται ότι ανήκουν στο είδος «Thelazia callipaeda» – ένα παράσιτο που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα πριν από περισσότερα από 100 χρόνια. Τα παράσιτα, αυτά, συνηθίζουν να «ζουν» στα μάτια των σκύλων, των γάτων αλλά και των ανθρώπων.

Η περιπέτεια του μικρού είχε αίσιο τέλος, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τη μητέρα ότι το παράσιτο «ήρθε» από κάποιο ζώο.

Ωστόσο, η μητέρα του «Dong Dong» αποκάλυψε στους γιατρούς ότι δεν είχαν για κατοικίδιο κάποια γάτα ή σκύλο, αλλά σημείωσε ότι το παιδί της ήρθε σε επαφή με τα κατοικίδια του γείτονά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.