ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζύγιζε 320 κιλά – Σήμερα όμως συγκλονίζει η μεταμόρφωσή του (βίντεο)

Ζύγιζε 320 κιλά – Σήμερα όμως συγκλονίζει η μεταμόρφωσή του (βίντεο)

O Ronnie Brower είναι μεγάλος θαυμαστής της Taylor Swift, αλλά πριν από 3 χρόνια σήμαινε κάτι άλλο γι” αυτόν, από αυτό που σημαίνει σήμερα.

O Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Αυτά τα νέα και το κίνητρο από τη μουσική της Taylor Swift, ήταν που του έδωσαν τη δύναμη να ξεκινήσει το δύσκολο ταξίδι της απώλειας βάρους.

Το ταξίδι του διήρκεσε πάνω από 700 μέρες, αλλά αρνιόταν να τα παρατήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ronnie σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει στην αρχή. Ενώ η συναυλία της Taylor Swift πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου του 2015, ο Ronnie δεν κατάφερε να την συναντήσει, ωστόσο το ηθικό του ήταν ακμαίο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση του Ronnie, που με την απίστευτη θέλησή του κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.