ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια είναι η ουσία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις καύσεις σου και τον μεταβολισμό σου έως 30%

Ποια είναι η ουσία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις καύσεις σου και τον μεταβολισμό σου έως 30%

Νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη απέδειξε πως αν θέλεις να τονώσεις το μεταβολισμό σου και να πάρει μπρος για τα καλά τότε ένα συγκεκριμένο θρεπτικό συστατικό στη διατροφή σας θα μπορούσε να σε σώσει.

Ποιο είναι αυτό; Η πρωτεΐνη.

Μια πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή μπορεί να ενισχύσει τον μεταβολισμό του οργανισμού κατά 15 έως 30% και από την άλλη μια διατροφή που βασίζεται σε υδατάνθρακες έδειξε μόνο μια αύξηση 5% έως 10%, ενώ μία που βασίζεται στο λίπος δίνει μια ώθηση από 0% έως 3%.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε συμμετέχοντες κατανάλωναν 441 λιγότερες θερμίδες όταν το 1/3 της καθημερινής διατροφής τους αποτελούταν από πρωτεΐνη.

Γιατί; Γιατί σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρα βάλετε στη διατροφή σας κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, ψάρια, αυγά και γαλακτοκομικά, καθώς και όσπρια, όπως φακές και ρεβίθια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.