ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιείτε αυτό το μείγμα και δεν θα ξανανιώσετε ποτέ άρρωστοι – Δείτε πως να το φτιάξετε

Πιείτε αυτό το μείγμα και δεν θα ξανανιώσετε ποτέ άρρωστοι – Δείτε πως να το φτιάξετε

Αυτή είναι μια απλή φυσική θεραπεία που μπορεί να καταναλωθεί και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για να οικοδομήσει και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Είναι γεμάτη από φυσικά συστατικά που θα σας δώσει πίσω την υγεία σας. Ίσως έχετε ήδη συναντήσει πολλές συνταγές, αλλά σας υποσχόμαστε πως αυτή είναι μακράν καλύτερη!

Τα συστατικά της συνταγής και οι ιδιότητές τους είναι τα εξής:

Τζίντζερ: Δίνοντας σας το καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα σας, και την ίδια στιγμή την εφίδρωση στο σώμα σας ώστε να απελευθερώσει τις τοξίνες. Είναι ευρέως γνωστό για τις ευεργετικές επιδράσεις του στο γαστρεντερικό σύστημα, αλλά και ως θαυμάσιο σύστημα δόμησης του ανοσοποιητικού σας!

Πιπεριές: Είναι γεμάτες με «λυκοπένιο» που βοηθά στην προστασία του οργανισμού από διάφορες καρδιακές παθήσεις, ακόμη και καρκίνο. Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών συστατικών. Βοηθούν επίσης την τόνωση της ροής του αίματος, πολύ βασική λειτουργία για την υγεία σας.

Μηλόξυδο: Αυτό είναι το τελευταίο συστατικό, είναι πλούσιο σε κάλιο, πηκτίνη, ασβέστιο και σίδηρο. Η πηκτίνη είναι καλό για το κόλον, και βοηθά στην αφαίρεση της κακής χοληστερόλης, την ίδια στιγμή ρυθμίζει την πίεση του αίματος.Το ξίδι μηλίτη είναι πολύ αποτελεσματικό κατά των λοιμώξεων.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
– 1 Σκόρδο
– 1 φρέσκια ​​πιπεριά
– Οργανικό μηλόξυδο
– 1 λευκό κρεμμύδι
– 1 Τζίντζερ (ρίζα)
– 1 ρίζα Χρένο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ:

  • Πάρτε ένα μεγάλο βάζο και γεμίστε τα ¾ του βάζο με τα συστατικά και συμπληρώσετε τα υπόλοιπα ¼ με ξύδι μηλίτη. Αφήστε το μείγμα να μαριναριστεί σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • Μετά από 2 εβδομάδες, στραγγίξτε το μείγμα από τα στερεά, και καταναλώστε 30 γρ.(2 κουταλιές της σούπας) 2 -3 τρεις φορές την ημέρα. Κάντε γαργάρα και στη συνέχεια καταπιείτε. Θα αισθανθείτε ότι λειτουργεί αμέσως!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.