Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Σουηδία

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Σουηδία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η αρχή Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα βγήκε θετική στον νέο κινεζικό κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο στη νότια Σουηδία.

“Πρόκειται για μία γυναίκα που επισκέφθηκε την περιοχή της Ουχάν στην Κίνα και παρουσίασε βήχα, μετά την άφιξή της στη Σουηδία”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αρχής.

“Δεν είναι σοβαρά άρρωστη”, επισημαίνεται.

Η γυναίκα νοσηλεύεται απομονωμένη σε νοσοκομείο της πόλης Γιόνκεπινγκ, 1563 χιλιόμετρα ανατολικά του Γκέτεμποργκ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση προέκυψε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από τις γερμανικές Αρχές πως εντοπίστηκε το πρώτο παιδί που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.