ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Στους 1.868 συνολικά οι νεκροί – Άλλοι 98 θάνατοι σε ένα 24ωρο στην Κίνα

Κορωνοϊός: Στους 1.868 συνολικά οι νεκροί – Άλλοι 98 θάνατοι σε ένα 24ωρο στην Κίνα

Με αμείωτο ρυθμό εξακολουθεί να μεγαλώνει η λίστα θανάτου από την επιδημία που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός COVID-19 στην Κίνα. Κατά το τελευταίο 24ωρο, άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα και ιδιαίτερα στην επαρχία Χουμπέι, όπου ξέσπασε η επιδημία, πριν εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 30 χώρες ανά τον κόσμο και σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι θάνατοι καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, το επίκεντρο της επιδημίας, όπου αναφέρθηκαν 93 νεκροί, οι 72 εκ των οποίων στη μεγαλούπολη Ουχάν, όπου εμφανίστηκε ο COVID-19 τον Δεκέμβριο.

Σε όλη την επικράτεια, εντοπίστηκαν 1.886 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό, αριθμός που αυξάνει το σύνολο των κρουσμάτων στην Κίνα μέχρι στιγμής σε 72.436.

Εκτός της Χουμπέι, οι κινεζικές αρχές κατέγραψαν τρεις θανάτους στην επαρχία Χενάν και από έναν θάνατο στις επαρχίες Χεμπέι και Χουνάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας, ο αριθμός των κρουσμάτων πνευμονίας εκτός της Χουμπέι μειώθηκε για 14η συνεχόμενη ημέρα σε 79, ενώ την 3η Φεβρουαρίου για παράδειγμα είχαν καταγραφεί 890.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.