ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυτές είναι οι ελληνικές εταιρείες που έκαναν δωρεές στο σύστημα υγείας και το νοσηλευτικό προσωπικό

Αυτές είναι οι ελληνικές εταιρείες που έκαναν δωρεές στο σύστημα υγείας και το νοσηλευτικό προσωπικό

Αγώνα με τον χρόνο για να περιορίσουν τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, δίνουν οι υγειονομικοί υπάλληλοι της χώρας στις δημόσιες νοσοκομειακές μονάδες.

Με αφορμή τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αλλά και ενδεχόμενες ελλείψεις σε υλικά και εξοπλισμό αρκετές εταιρείες προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Δωρεά 50 αναπνευστήρων από τη Motor Oi
Η εταιρεία Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., ανακοίνωσε πως προχωρά στη δωρεά 50 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας.

Οι συγκεκριμένοι αναπνευστήρες θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες στο Υπουργείο Υγείας, ώστε να εξοπλίσουν άμεσα νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Οι συγκεκριμένοι αναπνευστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εντατική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και νεογνών.

Η Παπαστράτος προσφέρει 50 αναπνευστήρες
Την Τρίτη η εταιρεία Παπαστράτος παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για τη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα θα παραδοθούν στο υπουργείο Υγείας άλλοι 31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό της δωρεάς σε 50 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για τις ΜΕΘ.

Δωρεά 20 αναπνευστήρων από την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ
Στη δωρεά αναπνευστήρων προχωρά και η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

«Τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας, με αίσθημα ευθύνης προβαίνει στη δωρεά προς το υπουργείο Υγείας 20 σύγχρονων αναπνευστήρων για την επάνδρωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της Ελλάδας, στηρίζοντας το δύσκολο έργο των υγειονομικών αρχών στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού»,αναφέρει η ανακοίνωση της ετιαρείας.

Δωρεάν διαχείριση των αποβλήτων κορωνοϊού του ΝΙΜΙΤΣ από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Το έργο της παραλαβής, μεταφοράς και ασφαλούς διαχείρισης όλων των νοσοκομειακών αποβλήτων του Κέντρου Νοσηλείας Περιστατικών Κορονοϊού Ν.Ι.Μ.Ι.Τ.Σ., ανέλαβε με δικά του έξοδα ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, απαλλάσσοντας πλήρως το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την αντίστοιχη δαπάνη.

Με επίσημη επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, κάνει γνωστό πως μέχρι το πέρας της κρίσης του κορωνοϊού, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει πλήρως τη σχετική δαπάνη και διαχείριση.

Δωρεάν καφές και χυμός στο νοσηλευτικό προσωπικό από την Everest
Δωρεάν καφέ και χυμό θα προσφέρει από σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου, στο νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων η Everest, μέλος του Ομίλου Vivartia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία Everest, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε όλοι αυτή την περίοδο, στηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας καθημερινά μια δύσκολη μάχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.