ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Ιταλία: 889 νεκροί από τον κορωνοϊό σήμερα – Ανθρώπινη «σφαγή» μετά από 20 μέρες εγκλεισμού 

Β.Ιταλία: 889 νεκροί από τον κορωνοϊό σήμερα – Ανθρώπινη «σφαγή» μετά από 20 μέρες εγκλεισμού 

H γείτονα χώρα Ιταλία συνεχίζει να παλεύει με τον «αόρατο εχθρό», μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και νοσούντες.

Οι νεκροί χθες Παρασκευή, ήταν περισσότεροι από 900 μέσα σε μία μέρα (969), τα νέα κρούσματα επίσης αυξήθηκαν (5.959) και οι συνολικοί αριθμοί νεκρών και κρουσμάτων ανέβηκαν στους 9.134 και 86.498 αντίστοιχα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 92.472. Οι νεκροί έφτασαν τους 10.023. Παράλληλα, 12.384 άνθρωποι έχουν ιαθεί όπως ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο , δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 889 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.974 νέα κρούσματα. 1.434 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

3.856 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 26.676 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 39.533 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 39.415 και οι νεκροί 5.944 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 12.383 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1.344. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 7.930 , με 362 νεκρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ο ρυθμός μετάδοσης του ιού είναι ουσιαστικά σταθερός, με τον αριθμό των νεκρών να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.