ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναστάτωση στην Ικαρία: Σε καραντίνα 320 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον 25χρονο γιο του επιχειρηματία

Αναστάτωση στην Ικαρία: Σε καραντίνα 320 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον 25χρονο γιο του επιχειρηματία

Τουλάχιστον 20 επαφές του 25χρονου γιου εφοπλιστή βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ αντίστοιχες συστάσεις έχουν γίνει σε άλλους 300 συνταξιδιώτες του.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ικαρία η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του 25χρονου φορέα του κορωνοϊού, ο οποίος, μετά την επιστροφή του από την Αγγλία και αντί να παραμείνει στην Αθήνα, επέλεξε να καταλύσει στην εξοχική του κατοικία στον Άγιο Πολύκαρπο Ικαρίας, σύμφωνα με το cyclades24.gr

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές, αλλά και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ικαρίας έχουν αναγνωρίσει τουλάχιστον 20 άτομα, με τα οποία ο 25χρονος, Α. Χ., γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ήλθε σε επαφή, κατά την οκταήμερη παραμονή του στο νησί.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί και περίπου 300 επιβάτες του πλοίου «Νήσος Μύκονος», οι οποίοι συνταξίδεψαν με τον ασθενή, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, από τον Πειραιά μέχρι τον Εύδυλο της Ικαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ικαρία επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς ο 25ρονος φέρεται να είχε προλάβει να κάνει μια μικρή συγκέντρωση φίλων του στο σπίτι του, πριν παρουσιάσει συμπτώματα του κορωνοϊού, ενώ είχε καλέσει και ηλεκτρολόγους για να κάνουν κάποιες επισκευές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.