ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Οκτώ νέα φάρμακα και τρία εμβόλια δοκιμάζουν οι Ρώσοι!

Κορωνοϊός: Οκτώ νέα φάρμακα και τρία εμβόλια δοκιμάζουν οι Ρώσοι!

Η απάντηση για τον κορωνοϊό είναι αρκετά πιθανό να έρθει εκ Ρωσίας και μάλιστα… αρκετά σύντομα. Ρώσοι επιστήμονες δοκιμάζουν 8 νέα φάρμακα για τον ιό, αλλά και τρία πρωτότυπα εμβόλια. Αυτό δήλωσε σήμερα Τετάρτη η αντιπρόεδρος της χώρας, Τατιάνα Γκολίκοβα.

«Εργαζόμαστε για τον έλεγχο των φαρμάκων που είναι ήδη διαθέσιμα για τη θεραπεία της νέας λοίμωξης από κορωνοϊό. Τώρα δοκιμάζουμε οκτώ φάρμακα που είναι ήδη καταχωρημένα στη Ρωσία και αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με τη δυνατότητα αντιμετώπισης της νέας λοίμωξης από κορωνοϊό (από αυτά τα φάρμακα) θα ληφθούν από εμάς στις 10 Απριλίου», δήλωσε ο Γκολίκοβα.

Πρόσθεσε επίσης ότι θα ελεγχθούν 22 νέα φάρμακα, που παρουσιάστηκαν από το τμήμα της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημώντης Σιβηρίας και τα αποτελέσματα των δοκιμών τους θα αποκαλυφθούν επίσης στις 10 Απριλίου.

Ρώσοι επιστήμονες δοκιμάζουν τρία εμβόλια

Παράλληλα, τρία πρωτότυπα εμβόλια για καταπολέμηση του κορωνοϊού κατασκευάζουν Ρώσοι επιστήμονες.

Μάλιστα, τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών αναμένονται τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν τα πρωτότυπα των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε ζώα σε εργαστήριο στη Σιβηρία, σύμφωνα με την Ρωσική ρυθμιστική αρχή για την υγεία των καταναλωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.