ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο κορωνοϊός «επεκτείνεται» στα νησιά: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Κω – Άνδρας που επέστρεψε από την Αθήνα

Ο κορωνοϊός «επεκτείνεται» στα νησιά: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Κω – Άνδρας που επέστρεψε από την Αθήνα

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στη Μύκονο, και η Κως κατέγραψε το «παρθενικό» της κρούσμα.

Ειδικότερα, το Νοσοκομείο Κω έλαβε χθες , 1/4/2020, απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ, ότι ο άντρας από τον οποίο είχε σταλεί δείγμα στις 26 Μαρτίου είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για έναν 49χρονο ο οποίος είχε επιστρέψει από την Αθήνα και έμεινε σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του.

Ωστόσο ο άνδρας εμφάνισε συμπτώματα με αποτέλεσμα να κάνει τεστ το οποίο και βγήκε θετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο ΚΩ
Από το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ανακοινώνεται το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από κορωνοϊό. Απο την έναρξη των συμπτωμάτων τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο ασθενής παρέμεινε σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του και δεν ήρθε σε επαφή με άλλα άτομα. Είναι πλέον ασυμπτωματικός από τριημέρου και θα επανέλθει στην εργασία του την προσεχή εβδομάδα .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.