ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Κορέα: Πάνω από 10.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Νότια Κορέα: Πάνω από 10.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό στη Νότια Κορέα ξεπέρασαν τα 10.000 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, καθώς το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν 86 νέα, σύμφωνα με τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης ασθενειών (KCDC).

Ο αριθμός των ασθενών ανέρχεται πλέον συνολικά σε 10.062, σύμφωνα με τα KCDC.

Το περασμένο 24ωρο καταγράφηκαν επίσης πέντε νέοι θάνατοι, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη Νότια Κορέα να ανέρχεται σε 174. Ο δείκτης θνησιμότητας ανέρχεται με βάση αυτά τα δεδομένα σε 1,73%.

193 ακόμη ασθενείς έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν σε απομόνωση μετά την αποθεραπεία τους. Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που ιάθηκαν ανέρχεται σε 6.021 μέχρι σήμερα, πάντα κατά τα στοιχεία των KCDC.

Στο μεταξύ, η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε τη λειτουργία εργοστασίου που παράγει οικιακές συσκευές στις ΗΠΑ, διότι δύο εργαζόμενοί της στην εγκατάσταση αυτή, στην κομητεία Νιούμπερι της Νότιας Καρολίνας προσβλήθηκαν από τον SARS-CoV-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιγαντιαίος νοτιοκορεατικός όμιλος των ηλεκτρονικών ενημέρωσε πως το εργοστάσιο υποβάλλεται σε απολύμανση και ότι θα ξαναρχίσει να λειτουργεί τη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.