ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικά νέα από τη Γερμανία: Νέα πτώση του αριθμού των νέων κρουσμάτων

Θετικά νέα από τη Γερμανία: Νέα πτώση του αριθμού των νέων κρουσμάτων

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα αυξήθηκαν κατά 3.677 την τελευταία μέρα, φτάνοντας τα 95.391 συνολικά.

Για τέταρτη διαδοχική ημέρα σημειώθηκε πτώση των νέων κρουσμάτων.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ήταν σήμερα χαμηλότερος από τα 5.936 που είχαν καταγραφεί χθες Κυριακή, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός των νεκρών από την Covid-19 αυξήθηκε σήμερα κατά 92 στους 1.434.

Η πλειοψηφία εγκρίνει τους χειρισμούς Μέρκελ για τον κορωνοϊό

Παράλληλα, κερδισμένη βγαίνει η Ανγκελα Μέρκελ από τους χειρισμούς της στην κρίση του κορωνοϊού στην Γερμανία. Η Γερμανίδα καγκελάριος, φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, ενώ λιγότεροι από τους μισούς ανησυχούν πραγματικά ότι η κρίση θα επηρεάσει την μελλοντική οικονομική τους κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και της εφημερίδας Die Welt, το 93% των ερωτηθέντων στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.