ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: «Μέσα στο Μάιο θα εξετάσουμε ποια μέτρα μπορούμε να πάρουμε πίσω»

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: «Μέσα στο Μάιο θα εξετάσουμε ποια μέτρα μπορούμε να πάρουμε πίσω»

Από τα μέσα Μαϊου θα είναι σε θέση η κυβέρνηση και οι ειδικοί να εξετάσουν σταδιακή χαλάρωση των μέτρων περιορισμού για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Ήδη αναλύουμε και είμαστε αισιόδοξοι με τα δεδομένα. Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα που θα αρχίσουμε να εξετάζουμε τα δεδομένα και αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα συμμορφωθεί ο κόσμος. ‘Ήδη μέσα στον Μάιο πιστεύω ότι θα εξετάζουμε ποια μέτρα μπορούμε να πάρουμε πίσω», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

«Θα ήθελα να ακούσουμε τους ειδικούς και να δούμε τα μοντέλα μας. Ας μην προτρέχουμε να δούμε τι θα κάνουμε τον Μάιο και δημιουργούμε πρόωρες προσδοκίες. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί εντυπωσιακά και γι’ αυτό βλέπουμε την ικανοποιητική εξέλιξη της νόσου στη χώρα μας», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα τόνισε ότι ο ΕΟΔΥ συνεχίζει τις ιχνηλατήσεις και «σπάει» καθημερινά αλυσίδες μετάδοσης του κορωνοϊού. Από τον Μάιο, οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, θα ξεκινήσουν τις επιδημιολογικές μελέτες σε όλη τη χώρα και θα προχωρά σε τεστ του πληθυσμού, κυρίως αντισωμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.