ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γνωρίζατε; – Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνετε στο ντους

Το γνωρίζατε; – Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνετε στο ντους

Μήπως ανήκετε σε εκείνους που απολαμβάνουν το ντους με τις ώρες ή που μπαίνουν στο μπάνιο και ξεχνάνε να βγουν;

​Αν ναι, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως με αυτή την πολύωρη παραμονή κάνετε τρία σημαντικά λάθη.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Ζημιά στην επιδερμίδα

Η πολύωρη παραμονή κάτω από το νερό προκαλεί ζημιά στην επιδερμίδα σας (αφυδάτωση και ξηροδερμία) και συνεπάγεται τεράστια σπατάλη νερού. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε καθημερινά τα 5-6 λεπτά στο ντους και θα διαπιστώσετε μεγάλη εξοικονόμηση στο νερό αλλά και αλλαγή στο δέρμα σας.

Κάνετε ντους με πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό

Για την επιδερμίδα, η ιδανική θερμοκρασία βρίσκεται κάπου στη μέση, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία των εξωτερικών χώρων. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (ΣΔΕ), συνιστά ζεστό, αλλά όχι καυτό μπάνιο, για να αποτρέψετε την ξηροδερμία.

Δεν αερίζετε καλά το μπάνιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μη καλά αεριζόμενο μπάνιο είναι το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί μούχλα. Μετά το ντους ανοίξτε το παράθυρο του μπάνιου για να αεριστεί καλά και να στεγνώσει από τους ατμούς που δημιουργούνται στις επιφάνειες. Αν το μπάνιο δεν έχει παράθυρο, χρησιμοποιείστε ένα ανεμιστήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.