ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σας τσίμπησε κουνούπι; Οι τρεις λύσεις για να γλιτώσετε τη φαγούρα

Σας τσίμπησε κουνούπι; Οι τρεις λύσεις για να γλιτώσετε τη φαγούρα

Από τα πιο συνηθισμένα και άκρως ενοχλητικά πράγματα του καλοκαιριού είναι το τσίμπημα από τα κουνούπια. Και περισσότερο ενοχλητική είναι η φαγούρα που ακολουθεί το τσίμπημα για αρκετές ώρες, ακόμη και μέρες αργότερα.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί εύκολοι και φυσικοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Δείτε παρακάτω:

Ασπιρίνη

Λιώστε μια ασπιρίνη μέσα σε λίγο νερό. Θέλετε να γίνει σαν πάστα. Απλώστε την πάνω στο τσίμπημα και θα σταματήσει αμέσως η φαγούρα.

Ζεστό κουτάλι

Ο πιο ασυνήθιστος τρόπος για να εξαφανίσετε τη φαγούρα και την κοκκινίλα από το τσίμπημα ενός κουνουπιού είναι να πάρετε ένα κουτάλι και να το αφήσετε κάτω από καυτό νερό για ένα λεπτό. Έπειτα πιέστε το ζεστό κουτάλι πάνω στο σημείο του τσιμπήματος και κρατήστε το εκεί για λίγο. Θα δείτε τον κνησμό και το φούσκωμα να μειώνονται αμέσως.

Λεμόνι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε ένα λεμόνι από το ψυγείο και κόψτε το στη μέση. Βάλτε το κατευθείαν πάνω στο τσίμπημα και θα σταματήσετε με αυτόν τον τρόπο τη φαγούρα. Μιας και το λεμόνι είναι όξινο μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσοχή: Αν έχετε ξύσει προηγουμένως το σημείο, μην βάλετε λεμόνι. Θα το κάνετε ακόμα χειρότερο. Προτιμήστε μια από τις υπόλοιπες λύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.