ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξανδρούπολη: Οκτώ ακόμη άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό

Αλεξανδρούπολη: Οκτώ ακόμη άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό

Συνολικά εννέα άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό έπειτα από γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και εντοπίστηκε κρούσμα.

Ακόμα οκτώ άτομα, εκτός της κοπέλας που αρχικά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σε γάμο, βρέθηκαν επίσης θετικοί στην COVID-19, μετά την εξέταση που έγινε σήμερα στα 20 άτομα συνολικά που έδωσαν δείγμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ανάμεσα στους θετικούς, σύμφωνα με το evros-news.gr είναι ο γαμπρός και η νύφη.

Παράλληλα, ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα πρώτα δείγματα βρίσκεται, σύμφωνα με την ίδια πηγή και ένα μωρό 1,5 χρόνου, το οποίο ήταν στον γάμο που έγινε το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα που αρχικά βρέθηκε θετική, πήγε στον γάμο από άλλο μέρος της Ελλάδας όπου σπουδάζει, αλλά κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και ήταν φίλη του ζευγαριού.

Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της κοπέλας στην Αλεξανδρούπολη

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών της κοπέλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, η ίδια δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε το Σάββατο σε γνωστό ξενοδοχείο έξω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Απολύμανση στην εκκλησία και στο ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη
Λόγω των εξελίξεων, πραγματοποιήθηκε απολύμανση της εκκλησίας στην Αλεξανδρούπολη κατόπιν εντολής του Μητροπολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, σε απολύμανση των χώρων του ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι προχώρησαν οι υπεύθυνοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.