ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αλεξανδρούπολη: Επιβεβαιώθηκαν 20 κρούσματα κορωνοϊού στο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Αλεξανδρούπολη: Επιβεβαιώθηκαν 20 κρούσματα κορωνοϊού στο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, επιβεβαιώθηκαν είκοσι θετικά κρούσματα στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την επίσημη την ανακοίνωση, πρόκειται για 16 ηλικιωμένους τρόφιμους και 4 εργαζόμενους.

Μία από αυτούς – υπάλληλος – νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως «Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο σε ότι αφορά τους τροφίμους έχουμε 16 θετικά δείγματα. Σε ότι αφορά το προσωπικό, εντοπίστηκαν 4 θετικά δείγματα, όλα ασυμπτωματικά, πλην του υπαλλήλου μας που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο της πόλης. Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” δεν έχουμε κάποια διαφοροποίηση με τις προηγούμενες ημέρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μετά την σύσταση του ΕΟΔΥ καθώς και τις ειδικές κατευθύνσεις των ειδικών λοιμωξιολόγων και του υπευθύνου ιατρού-καθηγητή των Ιδρυμάτων της Μητρόπολης επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους οι 36 ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στις αρχές Νοεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.