ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για γέλια και για κλάματα: Θετικοί στο… AIDS εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Για γέλια και για κλάματα: Θετικοί στο… AIDS εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε συμβόλαιο ύψους 1 δισ.$ με την εταιρεία CSL Limited για εμβόλιο κορωνοϊού, ύστερα από δείγματα εθελοντών που είχαν κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία ήταν θετικοί στο… AIDS!

Η συμφωνία αφορούσε την προμήθεια 51 εκατ. δόσεων για το εμβόλιο που είχε αναπτύξει η CSL σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland.

Η συμφωνία τερματίστηκε, όταν εθελοντές οι οποίοι είχαν μετάσχει στο πρόγραμμα ως δια μαγείας βρέθηκαν να έχουν AIDS! Όπως διευκρινίστηκε τα δείγματα για AIDS αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένα, άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν το πρόγραμμα καθώς, όπως ανέφεραν ότι τα δείγματα αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν με AIDS οι εθελοντές ήταν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιεί μέρη από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο HIV και που κάνει το εμβόλιο πιο σταθερό στην αντιμετώπιση της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/iceagereentry/status/1337319078617206784

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.