ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από πού… περνάει πρώτα η κυτταρίτιδα

Από πού… περνάει πρώτα η κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί σε όλα τα σημεία του σώματος, αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι οι μηροί, οι γλουτοί, το εσωτερικό των μπράτσων, το στομάχι, η κοιλιά και οι γάμπες.

Επιπλέον, ανάλογα με το αν οφείλεται στην κατακράτηση λίπους ή νερού ή και των δύο, διακρίνεται σε τρία είδη: σκληρή, μαλακή και συσχετισμένη, όπως αναφέρουν οι ειδικοί.

Η σωστή επιλογή των τροφίμων που καταναλώνεί κάποια πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα, ώστε να αποφεύγεται η κυτταρίτιδα.

Με δεδομένο ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, η πρόσληψη θρεπτικών συστατικών είναι η πρώτη και πιο σημαντική κίνηση για την αντιμετώπισή της.

Πάμε όμως να δούμε τι πρέπει να τρώει και να κάνει κάποια και τι να αποφεύγει.

Οι απαντήσεις:

Κυτταρίτιδα. Από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος. Και όμως μπορείς να την καταπολεμήσεις. Λέμε ναι σε τροφές όπως:

Φρούτα – λαχανικά

Νερό, χυμούς, τσάι (κατά προτίμηση)

Ελαιόλαδο

Ανάλατους ξηρούς καρπούς

Δημητριακά ολικής αλέσεως

Και φυσικά… άθληση!

Όμως υπάρχουν και «κόκκινες γραμμές» που δεν πρέπει να περνάμε.

Όπως, ζάχαρη και γλυκά

Αλκοόλ

Έτοιμα φαγητά τύπου fast-food

Τηγανητά

Και φυσικά, μακριά από την καθιστική ζωή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.