ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Sputnik V: Β.Πούτιν & Ρ.Τ.Ερντογάν συζήτησαν την κοινή παραγωγή του ρωσικού εμβολίου στην Τουρκία

Sputnik V:  Β.Πούτιν & Ρ.Τ.Ερντογάν συζήτησαν την κοινή παραγωγή του ρωσικού εμβολίου στην Τουρκία

Το Κρεμλίνο, ανακοίνωσε σήμερα πως το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik V βρέθηκε στην ατζέντα των συζητήσεων ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, επί τάπητος τίθεται, όπως έκανε γνωστό το Κρεμλίνο, το ενδεχόμενο παραδόσεων του ρωσικού εμβολίου στην Τουρκία, αλλά και η κοινή παραγωγή του στην Τουρκία.

Το ενδεχόμενο κοινής παραγωγής του Sputnik V στην Τουρκία βρίσκεται, εδώ και καιρό, στην ατζέντα των ρωσο-τουρκικών συζητήσεων.

Πριν από λίγες ημέρες, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας διεμήνυσε πως η χώρα του είναι έτοιμη να αρχίσει την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V.

«Διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με διάφορες χώρες και εταιρείες, ειδικά με εκείνες που είναι έτοιμες να μας παράσχουν το εμβόλιο μέχρι τον Απρίλιο. Από την αρχή, εστιάζουμε σε τρία εμβόλια: στο ρωσικό, στο κινεζικό και στο εμβόλιο που αναπτύχθηκε από Τούρκους επιστήμονες» είπε μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε και η τουρκική προεδρία, οι δύο ηγέτες πραγματοποίησαν σήμερα τηλεφωνική συνομιλία, με τη συζήτησή τους να περιστρέφεται γύρω από το κοινό κέντρο παρακολούθησης στην περιοχή του Ναγκόρνο – Καραμπάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, στο «τραπέζι» του Πούτιν και του Ερντογάν βρέθηκαν και μεγάλα κοινά ενεργειακά πρότζεκτ, για τα οποία και εκφράστηκε αμοιβαίο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.