ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτα πράγματα: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι της επειδή το νοσοκομείο έγινε Covid (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα: Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι της επειδή το νοσοκομείο έγινε Covid (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου είναι η ιστορία μιας γυναίκας, η οποία κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο της μάτι, καθώς «ο Ερυθρός Σταυρός», το νοσοκομείο στο οποίο έκανε τη θεραπεία της για ωχρά κηλίδα είναι πλέον αποκλειστικά για κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να παραπέμπεται σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλείται να πληρώσει.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έπειτα τις διαστάσεις δημοσιοποίησης που πήρε το θέμα, φαίνεται πως βρέθηκε λύση καθώς τη παρέπεμψαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η κυρία Ρόζα πριν από 3 χρόνια είχε χάσει σε ποσοστό 80 – 90% το ένα της μάτι από ωχρά κηλίδα και εδώ και 1,5 χρόνο παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόβλημα και στο δεύτερο μάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ανά δύο μήνες, κάνει μια απαραίτητη ένεση στον «Ερυθρό Σταυρό», όμως πλέον το νοσοκομείο αυτό έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covid και η ίδια δεν μπορεί να συνεχίσει τη θεραπεία της.

«Μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω τη θεραπεία διότι έκλεισαν όλο το νοσοκομείο για Covid. Ο γιατρός είπε να πάμε σε ιδιώτη και δεν μπορούν να μας δώσουν και το φάρμακο. Ο ιδιώτης μόνο για να κάνει την ένεση ζητεί 200 ευρώ. Το φάρμακο δεν ξέρω πόσο κοστίζει είναι κρατικό. Ηδη υπάρχει στο νοσοκομείο το φάρμακο για μένα αλλά μας είπαν ότι “δεν μπορούμε να σας το δώσουμε”. Εμείς τώρα τι να κάνουμε; Να τυφλωθούμε;», αναρωτιέται η καταγγέλλουσα.

«Ο ΕΟΠΥΥ με καλύπτει αλλά επειδή έχουν μετατρέψει όλο το νοσοκομείο σε Covid, δεν υπάρχει μία πτέρυγα για να μας εξυπηρετήσει. Οι γιατροί είναι πολύ ευγενικοί και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αλλά και αυτοί δεν ξέρουν τι να κάνουμε», σημείωσε.

Ο σύζυγος της κυρίας Ρόζας, εξηγώντας το πρόβλημα, σημείωσε. «Ο ΕΟΠΥΥ μας καλύπτει αλλά το φάρμακο είναι κρατικό και είναι πανάκριβο. Εφόσον το τμήμα έχει κλείσει μόνο για κορονοϊό το φάρμακο παραμένει στο νοσοκομείο σε ψυγείο και δεν μπορούμε να το πάρουμε από το νοσοκομείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.