ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Sputnik V: Μόσχα & Έρεβαν συζητούν την πιθανότητα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου στην Αρμενία

Sputnik V: Μόσχα & Έρεβαν συζητούν την πιθανότητα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου στην Αρμενία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Αρμένιο ομόλογό του, Άρα Αϊβαζιάν, γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου πως Μόσχα και Έρεβαν συζητούν την πιθανότητα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, Sputnik V, στην Αρμενία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, το ζήτημα της «παραγωγής (σ.σ. του Sputnik V) στην Αρμενία» είναι υπό εξέταση.

Σημειώνεται πως το Sputnik V είναι το πρώτο εμβόλιο που έχει καταχωρηθεί κατά του κορωνοϊού και έχει εγκριθεί από δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο προς χρήση.

Πολλές, ακόμη, είναι και οι συμφωνίες για την παραγωγή του εμβολίου σε άλλες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία έχει αναπτύξει συνολικά τρία εμβόλια, ενώ Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) και Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξετάζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του Spuntik V.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.